top of page

Neem een kijkje tijdens onze vakantie

Dag 1: Aankomst

De vakantie is begonnen en de meesten vinden het nog een beetje spannend. Sommigen zijn al lang niet meer op vakantie geweest, dus de spanning is begrijpelijk. Maar wat doe je dan bij aankomst? Juist, de omgeving verkennen! We beginnen met een heerlijke wandeling. De frisse lucht en het prachtige landschap zorgen meteen voor een ontspannen sfeer.



Dag 2: Actief aan de slag

Geland en wel gaan we vandaag lekker bewegen. We zijn namelijk uitgenodigd voor een boksclinic! Dat is nog eens een uitdagende manier om met onze fitheid aan de slag te gaan. Het stimuleert onze coördinatie en ook de combinaties van stoten prikkelen ons brein. Naast fanatiek sporten, hebben we natuurlijk fanatiek gelachen. Wat een dag vol plezier en sportiviteit.


Dag 3: Van spanning naar vertrouwen

De aanvankelijke spanning is inmiddels helemaal verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor vertrouwen en ontspanning. Iedereen geniet volop van de vakantie. Vandaag staat er iets creatiefs op het programma: we gaan insectenhuizen bouwen. Het blijkt een fantastische teamactiviteit te zijn en iedereen werkt goed samen. De resultaten zijn prachtig en nog nuttig ook!



Dag 4: Avontuur

Tussen het genieten van de omgeving en het heerlijke eten door, hebben we een adembenemende roofvogelshow bezocht. De show zat vol verrassingen. De valkenieren laten de vogels laag overvliegen en de gier in onderstaande foto maakte een wel heel bijzondere landing.



Dag 5: Dierenliefde

Vandaag brengen we tijd door met pony's. We borstelen ze en genieten van het contact met deze lieve dieren. Het is een rustgevende en verbindende activiteit die veel blije gezichten oplevert. We hebben de pony's weer laten stralen. Of zij ons?





Dag 6: Afscheid

Helaas komt aan alles een einde, ook aan deze geweldige vakantie. Het is een tijd geweest van bijzondere ervaringen, ontspanning en heel veel plezier. Maar niet te lang getreurd; we organiseren namelijk snel weer een vakantie! Twee vakantiegangers hebben zelfs al opnieuw geboekt voor september.





bottom of page