top of page
Interieur vakantiehuis voor mensen met dementie Gite Grootenhout

 Verblijf 

Altijd iets te beleven

Elke dag is er een op de gasten en het seizoen afgestemd programma met binnen- en buitenactiviteiten. Zomaar wat voorbeelden: een bezoek aan de dierentuin of openlucht theater, een picknick in de bossen of een uitstapje naar een museum. Graag verwend worden met bijvoorbeeld een manicure, een voetreflex-massage of bezoek aan de kapper? Het kan allemaal. Liever meewerken in de tuin? De dieren verzorgen? Meekoken? Alles mag, niets moet!

Bezoekers met dementie van Gîte Grootenhout gaan erop uit met de gelukstaxi
Entree van vakantiehuis voor mensen met dementie Gîte Grootenhout

Het Vakantiehuis

De Gîte is een prachtig gerestaureerde monumentale boerderij gelegen op het Brabantse platteland (Het laar 10, Aarle Rixtel). U vindt er een uitgestrekte groene omgeving, boerderijdieren en de bekende Brabantse gezellige sfeer. Er wordt vers, gevarieerd en overwegend seizoensgebonden gekookt. Binnen bieden twee ruime lounges plaats aan activiteiten of juist een momentje rust. Ook buiten is met fijne zithoekjes volop gelegenheid om te genieten! 

Het team van de Gîte verwent haar gasten met persoonlijke aandacht en zorg. Alle stafleden zijn opgeleid en geschoold om het mensen met dementie naar de zin te maken. Als geen ander laten zij onze gasten mooie momenten beleven en ondersteunen zij hen waar dat nodig is.

Arrangementen

* Midweek (5 overnachtingen)
* Week (7 overnachtingen)

* Of een combinatie van bovenstaande arrangementen

De arrangementen omvatten 24-uurszorgmaaltijden en activiteiten. Onze gasten overnachten elk in een eigen, bewust kleine, maar zeer knusse slaapkamer met eigen wasgelegenheid. Kamers op de begane grond zijn rolstoeltoegankelijk. Voor de kamers boven zijn geen til- of trapliften aanwezig.

Exacte prijzen kunt u opvragen door contact met ons op te nemen via info@gitegrootenhout.nl of 0681424121. U kunt voor uw vakantie gebruik maken van uw persoonsgebonden budget. 

Bezoeker met dementie van Gîte Grootenhout en verzorger fietsen samen op een duofiets

Veelgestelde Vragen

bottom of page