top of page
Bezoekers met dementie worden met een grote glimlach geholpen bij Gîte Grootenhout

Over Ons

Win Win

Als mantelzorger bent u de belangrijkste schakel in het dagelijks leven van een naaste met dementie. Het is fijn om zoveel te kunnen betekenen voor iemand die u zo na aan het hart ligt. Tegelijk is deze verantwoordelijkheid intensief en soms ronduit zwaar. Uit ervaring weten wij dat  éven afstand nemen, enorm kan helpen om uw rol als mantelzorger voor langere tijd te vervullen.

Uw naaste geniet van een volledig verzorgde vakantie en u krijgt een adempauze waarna u er weer met alle liefde en aandacht voor uw naaste kunt zijn. Win Win dus!

Mensen met dementie kunnen hier een bosje geluk plukken
Team Gîte Grootenhout

Onze Visie

We streven er elke dag opnieuw naar om onze gasten in een zo veilig mogelijke omgeving zoveel mogelijk geluksmomenten te bezorgen. Dit met zoveel mogelijk vrijheid en zo weinig mogelijk beperkingen voor onze gasten. Wakker worden, opstaan, aankleden, gezamenlijke maaltijden, slapen gaan: we nemen er de tijd voor en maken zo ook van de gewone dagelijkse dingen een fijn moment. 

We geloven dat het goed is om andere mensen om je heen te hebben. Belangrijke speerpunten zijn naar buiten gaan en in beweging zijn. Dit allemaal in een plezierige omgeving waarin men zich welkom en thuis voelt.

Grootenhout in de Media

Oprichters Doris en Noudje op bezoek bij RTL Late Night

Tv-serie 'Het zal me een zorg zijn' over Grootenhout'

bottom of page